3 produkter hunden din vil sette pris på

Denne artikkelen inneholder annonsørinnhold fra Vetzoo.no

Nedenfor følger tre produkter som for mange er en nødvendighet. Et fint halsbånd, en solid tyggeleke og et justerbart hundebånd er noe hunden din vil sette stor pris på. Turer og godbiter, hva er vel bedre enn det?

Et komfortabelt halsbånd

Når man skal ut på tur i skog og mark, er det viktig å ha et halsbånd. Det samme gjelder når man skal innom familie og venner, kanskje spesielt de som ikke er like interessert i hund som du er. Fra og med 1. april til og med 20. august er det også nasjonal båndtvang, noe som gjør det desto viktigere å være aktsom når man ferdes ute.

Det er kanskje ikke viktig for hunden personlig at båndet ser så bra ut, men det er viktig at det sitter godt og passer til hundens størrelse.

Feel Active Vadderat Halsbånd er et flott alternativ til en god pris. Et ergonomisk og komfortabelt bånd som gir en jevn belastning – og det kommer i forskjellige farger og størrelser. Klikk her for å lese mer.

En tyggeleke som tåler litt

Dette gjelder særlig for staffen, som er kjent for å ha et sterkt bitt og anbefales å trene med draleker av ulike typer. Heldigvis finnes det et mangfold av produkter som er både slitesterke og morsomme for hunden.

Et eksempel på en slik leke er Treat Dispensing Chewball av StarMark. Denne ballen er produsert i et materiale som er mer holdbart enn vanlig gummi, og fylles med godbiter. Her har hunden arbeid en stund! Klikk her for å lese mer.

Et annet produkt som kan passe til hunder med et sterkt bitt er Kong Extreme. Denne tyggeleken er veldig populær, da den er skånsom for tenner og tannkjøtt, tåler å bli brukt, og kan fylles med godbiter.

Et solid hundebånd for den daglige turen

Det er viktig å holde hunden din i aktivitet. Hvor aktiv den skal være avhenger mye av rasen, men det er greit å kjøpe skikkelig utstyr når man bruker så mye tid ute med hunden.

Det finnes selvsagt forskjellige typer hundebånd, men det mest praktiske vil for de aller fleste være et justerbart bånd. Disse holder som regel lenge, og bruker man det slik det skal er det mye mulig man ikke trenger å bytte det ut igjen.

Flexi New Classic er et justerbart hundebånd med lengder fra 3 til og med 8 meter. Båndet har en fin pris, og er den oppdaterte versjonen av det populære Flexi-båndet. Klikk her for å lese mer.

Bli med på moroa! :)
Få varsler om hva som skjer i staff-verden rett inn i e-posten din. Du kan selvsagt melde deg av når som helst – og vi vil aldri sende spam-post. Klikk her for å lese personvern.