Ny hundeseng? 4 beste under 650 kroner

Inneholder annonselinker fra Vetzoo.no

Det er viktig for hunden å få hvile. Det er også viktig at den skal kunne ha sin egen plass, slik at den har et sted i huset som er sitt eget.

For hundeeiere vil en hundeseng være en flott investering for å slippe slitasje på møbler og husholdningsartikler forøvrig.

Ikke alle er like glade i dyr, og enkelte er allergiske. Det er en av grunnene til at det er fint å trene opp hunden til å finne sengen når man får besøk.

Viktigheten av en god hundeseng

Det finnes mange gode grunner til å kjøpe en hundeseng. Hunden får et sted den kan slappe av om dagen og sove om natten. Gulvet og tepper kan være både hardt og kaldt, og er ikke like komfortabelt som et godt, varmt og lunt sted. En hundeseng kan også bidra til mindre belastning på ledd – kanskje spesielt gunstig for eldre hunder med helseproblemer. Mye kan også sies om at hunden får sitt helt eget sted.

Listen over hundesenger

Nedenfor følger noen svært gode alternativer. Enkelte av sengene er forbeholdt en spesifikk vektklasse, men andre selges i flere ulike størrelser. Dette er spesifisert under hvert produkt.

Little&Bigger Furry Dog

En rimelig seng for den rolige hunden

Dette er en hundeseng i koselig, myk plysj. Den har en noe opphøyet kant, slik at hunden kan hvile hodet eller finne en fin posisjon ved å legge seg godt til rette. Dette er et rimelig alternativ, og den myke plysjen er kanskje best egnet for hunder som ikke biter og river i alt av møbler. Fås i to størrelser – 60 cm og 80 cm.

Denne rimelige hundesengen koster rundt 250 kroner. Du finner den hos Vetzoo her.

Basic Comfy Seng

En rimelig og myk seng med høy kant

Basic Comfy har et mykt fleece-stoff inne i sengen, og er både myk og behagelig. Denne sengen har høye kanter, og passer flott til hunder som liker å sove på siden. Et tidløst design gjør at den passer utmerket inn til alle hjem. Dette er også en rimelig seng, og kommer i størrelsene small og medium.

Denne myke sengen koster rundt 300 kroner. Du finner den hos Vetzoo her.

Scruffs Ellen Donut

En fin og myk hundeseng

Dette hvilestedet har ikke bare et morsomt navn – den ser også veldig bra ut, er myk, koselig og har høye kanter. Prisen er noe høyere enn de ovennevnte sengene, men er laget av 100% resirkulert materiale og kan vaskes i vaskemaskin. Passer utmerket til hunder som liker å ligge på siden. Her kan du velge mellom medium og extra large. Den finnes også i rosa.

Hundesengen koster rundt 400 kroner. Du finner den hos Vetzoo her.

Basic WellB Ortopedisk

En ortopedisk hundeseng med memory foam

Dette er den dyreste sengen av alternativene på listen, men kanskje også den mest komfortable? Med memory foam vil den forme seg etter hundens kropp, og de høye kantene vil passe utmerket til hunder som liker å ligge på siden. Puten i midten har en ekstra myk side, og under sengen er det antiskli. Puter og overtrekk er avtakbare og kan med enkelhet vaskes i maskin. Du får sengen i både medium og large.

Den ortopediske hundesengen koster rundt 650 kroner. Du finner den hos Vetzoo her.

Bli med på moroa! :)
Få varsler om hva som skjer i staff-verden rett inn i e-posten din. Du kan selvsagt melde deg av når som helst – og vi vil aldri sende spam-post. Klikk her for å lese personvern.